Brak produktów

Wartość produktów: 0,00 zł
Realizuj zamówienie

Produkt dodany do koszyka!

Ilość:
Razem:

Produktów w koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.

Wartość koszyka:
Aspekty zdrowotne składników żywności pochodzenia Zobacz większe

Aspekty zdrowotne składników żywności pochodzenia

Autor:  Jan Fiedurek
Wydawca: UMCS



Kliknij i napisz własną opinię >>

36,24 zł


OPŁACONE DO 14:00 ZAMÓWIENIE Z TYM PRODUKTEM WYŚLEMY DO 72 GODZIN.

Wiele leków pochodzenia roślinnego ma długą historię stosowania w tradycyjnej medycynie, czego dowodem są zioła, ekstrakty roślinne i olejki eteryczne. Żywność, jak i leki pochodzenia roślinnego mają również istotny wpływ na zdrowie i dobre samopoczucie. Ważne jest świadome i zrównoważone podejście do ich spożywania lub stosowania, z uwzględnieniem indywidualnych potrzeb i ewentualnych reakcji organizmu.

Dostępne opracowania naukowe i popularnonaukowe powielają wiele błędnych stereotypów dotyczących związków odżywiania z powstawaniem różnych chorób i procesem starzenia. Nie znajdują one jednak potwierdzenia w wynikach badań. Głównym celem niniejszego opracowania jest charakterystyka prozdrowotnych składników żywności, które mają istotny wpływ na zachowanie zdrowia fizycznego i psychicznego do późnej starości.

AutorJan Fiedurek
ISBN9788322798614
Rok wydaniaRok wydania: 2025, oprawa: broszurowa
WydawnictwoUMCS
Oprawabroszurowa
Ilość stron312
Cena detaliczna netto42.00
Cena detaliczna brutto44.10
Format240x172 mm

Napisz recenzję

Aspekty zdrowotne składników żywności pochodzenia

Aspekty zdrowotne składników żywności pochodzenia