Brak produktów
Niemal we wszystkich kulturach produkty zbożowe są podstawowym elementem diety. Czy rzeczywiście są one zdrowe dla każdego? Dla osób, które są uczulone na gluten - białko znajdujące się we wszystkich zbożach, produkty mączne są toksyną i zagrażają ich życiu. Natomiast dla tych, którzy mają na nie nadwrażliwość, spożywanie ich powoduje groźne choroby, rzadko jednak kojarzone z tym produktem. Dzięki Autorce - naturoterapeutce i dietetyczce z 30 - letnim doświadczeniem, będziesz mógł sam przekonać się o wartościach terapeutycznych diety bezglutenowej, która pomaga w leczeniu i zapobiega ponad 200 przewlekłym chorobom, mającym związek z celiakią i nietolerancją glutenu. Znajdziesz tu także informacje na temat Specyficznej Diety Węglowodanowej, która jest w stanie wyleczyć również wiele poważnych chorób. Zdrowe życie bez glutenu.
Autor | Bożena Przyjemska |
ISBN | 9788382727579 |
Rok wydania | Rok wydania: 2024, oprawa: broszurowa |
Wydawnictwo | Vital |
Data premiery | 2024-03-26 |
Oprawa | broszurowa |
Ilość stron | 272 |
Cena detaliczna netto | 47.05 |
Cena detaliczna brutto | 49.40 |
Format | 205x145 mm |