Brak produktów
Autorzy, opierając się na tybetańskiej nauce o harmonii, obalają najczęstsze mity żywieniowe. Dzięki nim dowiesz się, czemu człowiek nie jest wszystkożerny, a margaryna wcale nie jest lepsza od masła. Zaczniesz rozróżniać typy ludzi według ich potrzeb oraz żywność odpowiednią dla poszczególnych grup. Nauczysz się dbać o jelita i zapewnisz im zdrowie na długie lata. Dowiesz się, dlaczego osoby urodzone przez cesarskie cięcie mają z nimi problem i w jaki sposób może pomóc olej z czarnuszki. Uzyskasz zupełnie nowe spojrzenie na miażdżycę, wypalenie zawodowe, otyłość i uzależnienie od słodyczy. Dzięki wykorzystaniu medycyny żywieniowej pozbędziesz się powyższych dolegliwości, jak i raka, chorób skóry i schorzeń umysłowych. Jedz na zdrowie.
ISBN: | 9788365404565 |
Format: | 14,5x20,5 cm |
Liczba stron: | 200 |
Okładka | Miękka |