Brak produktów

Wartość produktów: 0,00 zł
Realizuj zamówienie

Produkt dodany do koszyka!

Ilość:
Razem:

Produktów w koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.

Wartość koszyka:
Podano do stołu. Dlaczego prawie wszystko.. Zobacz większe

Podano do stołu. Dlaczego prawie wszystko..

Autor:  Tim Spector, Danuta Śmierzchalska
Wydawca: Luna



Kliknij i napisz własną opinię >>

37,66 zł


OPŁACONE DO 14:00 ZAMÓWIENIE Z TYM PRODUKTEM WYŚLEMY DO 72 GODZIN.

Czy śniadanie rzeczywiście jest najważniejszym posiłkiem dnia?

Czy liczenie kalorii ma sens?

Czy istnieją dowody na to, że kawa jest dla nas szkodliwa?

Dzięki swoim pionierskim badaniom profesor Tim Spector obala te i wiele innych mitów na temat jedzenia. W książce Podano do stołu analizuje skandaliczny brak wiarygodnych badań stojących za wieloma planami dietetycznymi, oficjalnymi zaleceniami i cudownymi kuracjami, i zachęca nas do ponownego przemyślenia naszej relacji z jedzeniem - nie tylko dla naszego zdrowia jako jednostek, ale dla przyszłości planety.

NR 1 NA LIŚCIE BESTSELLERÓW "SUNDAY TIMESA", bestseller Amazona

"Fascynujące i krytyczne spojrzenie na popularne mity o jedzeniu".

Michael Mosley, autor książki Jelita wiedzą lepiej

"Ta książka powinna być dostępna na receptę".

Felicity Cloake, autorka książek, dziennikarka specjalizująca się w kulinariach

"Rewolucja żywieniowa już trwa, a Tim Spector stał się jednym z jej pionierów. To, co pisze, jest pouczające i niezwykle aktualne".

Yotam Ottolenghi, pisarz, restaurator i pisarz kulinarny

"Ta książka pomoże ci zdecydować, co dodać do listy następnych zakupów w sklepie spożywczym To jedna z najbardziej klarownych i przystępnych książek o odżywianiu, jakie czytałam. Odświeżająco bezstronna, głęboko pouczająca i wolna od modnych zasad dietetycznych".

Bee Wilson, "Guardian"

"Dementuje dekady fałszywych informacji. Podano do stołu to fascynująca lektura".

Tony Turnbull, "The Times"

"Podano do stołu to przebój literatury na temat żywienia".

Niall Toner, "Sunday Times"

"Obok tej książki nie można przejść obojętnie. Jest punktem wyjścia do dyskusji na temat żywienia w Polsce".

dr inż. Agnieszka Leciejewska, specjalista dietetyk

AutorTim Spector, Danuta Śmierzchalska
ISBN9788367510745
Rok wydaniaRok wydania: 2023, oprawa: broszurowa
WydawnictwoLuna
Data premiery2023-03-08
Oprawabroszurowa
Ilość stron336
Cena detaliczna netto47.52
Cena detaliczna brutto49.90
Format200x140 mm

Napisz recenzję

Podano do stołu. Dlaczego prawie wszystko..

Podano do stołu. Dlaczego prawie wszystko..