Brak produktów
Miłej majówki! Zachęcamy do skorzystania z kodu rabatowego: WIOSNA. Wysyłkę zamówień wznowimy w poniedziałek 5 maja :-)
Bartek Kieżun dociera do odległych zakątków Europy, by przywieźć stamtąd opowieści o Orient Expressie, Konstantynie, intrygujących restauracjach, o których wiedzą tylko wybrani, i najlepszych przystawkach do raki.
W jego książce "Stambuł do zjedzenia" miasto to jawi się jako kulinarne królestwo gotowe, by je odkryć. Nie od dziś wiadomo, że najlepsze wyprawy to te bez mapy w ręce. Bartek wie to doskonale, dlatego w Stambule, kierowany intuicją i poleceniami znajomych, dociera do zakamarków zapomnianych przez turystów.
I właśnie dzięki temu powstał przewodnik kulinarny pełen opowieści o wielkiej historii, pachnący bakłażanem i wyjątkowy jak turecki dywan.
Autor | Bartek Kieżun |
ISBN | 9788383876795 |
Rok wydania | Rok wydania: 2025, oprawa: twarda |
Wydawnictwo | Buchmann |
Data premiery | 2025-04-23 |
Oprawa | twarda |
Ilość stron | 288 |
Cena detaliczna netto | 104.75 |
Cena detaliczna brutto | 109.99 |
Format | 270x210 mm |