Brak produktów
Książka dotyczy stosunkowo nowego i prawie nieznanego zagadnienia, jakim są interakcje między lekami a żywnością i alkoholem. Publikacja stanowi próbę uporządkowania i przedstawienia jak najszerszemu kręgowi odbiorców najnowszej wiedzy na ten temat. Autorzy pokazują, jak produkty żywnościowe zmieniają działanie leków w organizmie. Książka zawiera praktyczny skorowidz leków w odniesieniu do ich zażywania w relacji z posiłkami. Publikację zamyka zbiór podstawowych, ogólnych zaleceń odnośnie przyjmowania wszelkiego rodzaju leków.
Autor | praca zbiorowa |
ISBN | 9788385284482 |
Rok wydania | Rok wydania: 2005, oprawa: broszurowa |
Wydawnictwo | Wydawnictwo Borgis |
Oprawa | broszurowa |
Ilość stron | 100 |
Cena detaliczna netto | 16.19 |
Cena detaliczna brutto | 17.00 |
Format | 170x120x5 mm |