Brak produktów
Bezmięsny schabowy albo roślinny kurczak? O nie! Ta książka udowodni wam, że smaczna kuchnia wegetariańska może bazować na zdrowych, naturalnych składnikach, które nie próbują udawać czegoś, czym nie są.
Od fioletowych ziemniaków z maślanką po ratatouille "z odzysku", od duszonej rzodkiewki z płatkami drożdżowymi po gofry z awokado i burratą, od rustykalnej tarty z figami i bryndzą po krem z kiszonej kapusty z pistacjami i pierogi z wędzonym serem.
Przed wami 100 przepisów, które zapraszają w kulinarną podróż przez różne techniki przygotowywania dań: od świeżych sałatek i miksowanych zup, przez pieczone zapiekanki, smażone przysmaki, aż po słodkie desery i przepisy "zero waste". W tej książce znajdziecie coś smacznego i oryginalnego na różne okazje i pory roku, a każde danie pomoże wam celebrować jedzenie w wyjątkowy sposób. Smacznego!
Autor | Paweł Płaczek |
ISBN | 9788383107738 |
Rok wydania | Rok wydania: 2025, oprawa: broszurowa |
Wydawnictwo | Purple Book |
Data premiery | 2025-03-12 |
Oprawa | broszurowa |
Ilość stron | 272 |
Cena detaliczna netto | 71.33 |
Cena detaliczna brutto | 74.90 |
Format | 168x240 mm |