Brak produktów
Podróż do serca tajskiej kuchni
100 wspaniałych przepisów
Zanurz się w tajskiej kuchni i odkryj jej wyjątkowe smaki. Poznaj tradycyjne przepisy zarówno te proste jak i nieco bardziej wyszukane.
Wypróbuj przepisy na tajskie szlagiery, takie jak:
Pad thai, zupa Tom yum, Som tum - sałatka z papai, curry i sałatki laarb, a także lokalne ulubione potrawy, takie jak Pad kee mao (pijany makaron) oraz szereg innych.
Naucz się tradycyjnej tajskiej sztuki składania potraw, krok po kroku podążaj za instrukcjami i zachwyć domowników klasycznymi przekąskami, takimi jak Po pia (smażone roladki) i Kari pap - aromatyczne pierożki.
Delektuj się regionalnymi napojami i deserami, w tym klasycznym kleistym ryżem z mango.
Kuchnia tajska to idealna harmonia smaków gdzie słodkie, kwaśne, ostre i słone splata się w ekstatyczną opowieść.
Autor | Orathay Souksisavanh |
ISBN | 9788324095230 |
Rok wydania | Rok wydania: 2025, oprawa: twarda |
Wydawnictwo | Koncept |
Data premiery | 2025-04-09 |
Oprawa | twarda |
Ilość stron | 272 |
Cena detaliczna netto | 66.66 |
Cena detaliczna brutto | 69.99 |
Format | 235x165 mm |