Brak produktów
Jak gotować, aby potrawy były zdrowe, mniej kaloryczne, ale nadal smaczne?
Ważne są przede wszystkim produkty - świeże, lokalne i sezonowe. Gotując z tą książką, nie będziesz mieć problemu z dostępnością składników i nauczysz się czerpać z natury to, co najlepsze. Autorka pokaże ci, jak wzbogacić znane potrawy o świeże warzywa, owoce i aromatyczne zioła. Przekonasz się również, że tradycyjna kuchnia może być lekka i zdrowa.
Gotuj prosto, szybko i pysznie!
Delikatne naleśniki z jajkiem poche i szparagami, indyk w sosie koperkowym, wiosenna sałatka z pomidorami i ciecierzycą, grillowane steki z kalafiora, kremowe curry z kurczakiem i fasolą edamame, cukinie nadziewane kaszą gryczaną, kokosowy pudding z tapioki, czekoladowa kostka z wiśniami i wiele innych smacznych, łatwych w przygotowaniu przepisów!
Autor | Sylwia Zając |
ISBN | 9788383174068 |
Rok wydania | Rok wydania: 2025, oprawa: broszurowa |
Wydawnictwo | Pascal |
Data premiery | 2025-01-15 |
Oprawa | broszurowa |
Ilość stron | 320 |
Cena detaliczna netto | 66.66 |
Cena detaliczna brutto | 69.99 |
Format | 210x162 mm |