Brak produktów
Chleb bez glutenu? To prostsze niż myślisz!
Początki przygody z bezglutenowymi wypiekami zwykle nie są łatwe. Pieczywo bez dodatku tradycyjnych mąk często wychodzi twarde lub mało wyrośnięte, a czasem zwyczajnie niesmaczne.
Wszystkie smaki i kształty nieudanego pieczywa przerobiła na sobie Aga Bednarska, autorka bloga. Mimo tego nie poddała się i uparcie zmierzała do jednego celu upiec pyszny, pozbawiony glutenu chleb! Jej książka to efekt wielu lat zdobywania wiedzy, zgłębiania technologii piekarskich i właściwości bezglutenowych mąk. W prosty i przystępny sposób podaje w niej wszystko, co musisz wiedzieć, by cieszyć się doskonałymi i zdrowymi wypiekami!
Otwórz swoją domową piekarnię już dziś!
Autor | Agnieszka Bednarska |
ISBN | 9788381037198 |
Rok wydania | Rok wydania: 2021 |
Wydawnictwo | Pascal |
Data premiery | 2021-02-10 |
Ilość stron | 272 |
Cena detaliczna netto | 42.76 |
Cena detaliczna brutto | 44.90 |
Format | 210x162 mm |