Brak produktów

Wartość produktów: 0,00 zł
Realizuj zamówienie

Produkt dodany do koszyka!

Ilość:
Razem:

Produktów w koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.

Wartość koszyka:
Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo Zobacz większe

Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo

Autor:  Dan Richer, Katie Parla
Wydawca: Koncept



Kliknij i napisz własną opinię >>

62,74 zł


OPŁACONE DO 14:00 ZAMÓWIENIE Z TYM PRODUKTEM WYŚLEMY DO 72 GODZIN.

WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o sztuce pieczenia pizzy

Od klasycznej Margherity po ekscytujące kompozycje smakowe - znajdziesz tu inspiracje na każdą porę roku i każdą okazję. Wypróbuj ciekawe wariacje na temat znanych klasyków!

Pizza wiosenna z karmelizowanymi szparagami.

Pizza łącząca bogaty smak orzechów z miodem i mozzarellą.

Pizza na zimną pogodę z pieczoną dynią, ricottą i karmelizowaną cebulą.

I wiele innych!

Odkryj najlepsze techniki wyrabiania, formowania i pieczenia pizzy, która zachwyca do ostatniego kęsa. Sprawdź, jak przygotować łatwe ciasto, które zawsze wychodzi. Dowiedz się:

Co zrobić, by przy rozkręcaniu ciasta na pizzę nie powstawały dziury?

Jaki rodzaj mąki wybrać, by ciasto było jednocześnie puszyste i chrupiące?

Jak przygotować najlepszy sos do pizzy?

Dan Richer, znany nowojorski pizzaiolo, sprawi, że każda twoja pizza będzie idealna i niepowtarzalna!

AutorDan Richer, Katie Parla
ISBN9788324085156
Rok wydaniaRok wydania: 2025, oprawa: twarda
WydawnictwoKoncept
Data premiery2025-01-29
Oprawatwarda
Ilość stron288
Cena detaliczna netto76.18
Cena detaliczna brutto79.99
Format250x205 mm

Napisz recenzję

Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo

Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo