Brak produktów
Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!
Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować, jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli.
W książce odkryjesz przepisy na wędzone przysmaki, poznasz różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiesz się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.
Autor | Warren R. Anderson |
ISBN | 9788381519205 |
Rok wydania | Rok wydania: 2024, oprawa: broszurowa |
Wydawnictwo | RM |
Data premiery | 2024-11-04 |
Oprawa | broszurowa |
Ilość stron | 256 |
Cena detaliczna netto | 42.85 |
Cena detaliczna brutto | 44.99 |
Format | 235x165 mm |