Brak produktów

Wartość produktów: 0,00 zł
Realizuj zamówienie

Produkt dodany do koszyka!

Ilość:
Razem:

Produktów w koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.

Wartość koszyka:
Domowe wędzenie żywności w.10 Zobacz większe

Domowe wędzenie żywności w.10

Autor:  Warren R. Anderson
Wydawca: RM



Kliknij i napisz własną opinię >>

30,23 zł


OPŁACONE DO 14:00 ZAMÓWIENIE Z TYM PRODUKTEM WYŚLEMY DO 72 GODZIN.

Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!

Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować, jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli.

W książce odkryjesz przepisy na wędzone przysmaki, poznasz różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiesz się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.

AutorWarren R. Anderson
ISBN9788381519205
Rok wydaniaRok wydania: 2024, oprawa: broszurowa
WydawnictwoRM
Data premiery2024-11-04
Oprawabroszurowa
Ilość stron256
Cena detaliczna netto42.85
Cena detaliczna brutto44.99
Format235x165 mm

Napisz recenzję

Domowe wędzenie żywności w.10

Domowe wędzenie żywności w.10