Brak produktów
Niebanalna koncepcja książki: przepisy połączone z gawędą o Włoszech! Znakomite pióro i bardzo dobre zdjęcia!
Italię kochamy za całokształt, za krajobrazy, za sztukę i za jedzenie! Italia do zjedzenia jest osobistym połączeniem książki kucharskiej
i przewodnika po Włoszech. W środku znajdziemy historię kuchni i historii sztuki ujęte w krótkie i przystępne teksty opatrzone zdjęciami z licznych podróży autora do Italii.
Bartek Kieżun - dziennikarz kulinarny i bloger związany z magazynem "Kukbuk". Z wykształcenia antropolog kultury, z zamiłowania kucharz. Miłośnik książek, nie tylko kulinarnych. Publikuje w magazynie Kukbuk. Stale współpracuje z Radiem Kraków. W przerwach w pisaniu i gotowaniu prowadzi Miejsce Sklep - galerię z polskim dizajnem lat sześćdziesiątych. Absolwent Szkoły Sommelierów. Pierwszy polski zdobywca Barilla Cup. Jako kucharz gotuje i karmi, prowadzi warsztaty, organizuje wyjątkowe kolacje degustacyjne oraz sędziuje na konkursach kulinarnych.
Autor | Bartek Kieżun |
ISBN | 9788383871998 |
Rok wydania | Rok wydania: 2024, oprawa: twarda |
Wydawnictwo | Buchmann |
Data premiery | 2024-10-23 |
Oprawa | twarda |
Ilość stron | 304 |
Cena detaliczna netto | 104.75 |
Cena detaliczna brutto | 109.99 |
Format | 270x210 mm |