Brak produktów
Praktyczny i zabawny przewodnik
idealny dla początkujących kawoszy, a także dla najbardziej wymagających miłośników kawy.
Czy wiesz, że kawa jest drugim po wodzie najczęściej spożywanym napojem na świecie? Ile krajów zajmuje się zbieraniem i obróbką ziaren? Jak długą drogę musi pokonać ziarno, by od rolnika, przez palarnię, trafić w ręce baristy?
Poznaj sekrety baristów
naucz się prawidłowych sposobów mielenia kawy, tak by wydobyć głęboki smak w zależności od sposobu jej przyrządzania
wybierz najlepszy dla siebie ekspres do kawy
odbierz prawdziwą lekcję latte art.
Wydobądź najlepszy aromat z każdego ziarna
Sbastien Racineux
trener baristów i nauczyciel przedmiotów ścisłych. Założyciel organizacji Espressologie i laureat drugiego miejsca w konkursie French Brewers Cup 2012.
Chung-Leng Tran
fotograf i barista. Mistrz French Brewers Cup 2012.
Autor | Chung-Leng Tran, Sebastien Racineux |
ISBN | 9788324085132 |
Rok wydania | Rok wydania: 2024, oprawa: twarda |
Wydawnictwo | Koncept |
Data premiery | 2024-11-13 |
Oprawa | twarda |
Ilość stron | 192 |
Cena detaliczna netto | 76.18 |
Cena detaliczna brutto | 79.99 |
Format | 234x165 mm |