Brak produktów
Praliny, nugaty, karmelki, ciasteczka, trufle, żelki, pianki... teraz możesz zrobić je sam.
W książce znajdziesz:
- tradycyjne, regionalne, międzynarodowe i oryginalne przepisy, w tym przepisy o niskiej zawartości cukru, a także fantazyjne dekoracje na specjalne okazje;
- cały rozdział szczegółowo objaśnionych technik podstawowych, aby nauczyć się wszystkich niezbędnych umiejętności między innymi: karmelizowania cukru, temperowania czekolady, przygotowywania pasty migdałowej lub pralin;
- dokładne instrukcje krok po kroku dla najbardziej skomplikowanych przepisów;
- 320 pięknych zdjęć.
Le Cordon Bleu otwiera przed Tobą swoje podwoje: odkryj wszystkie techniki tworzenia ulubionych słodyczy!
Autor | Charly Deslandes |
ISBN | 9788383530758 |
Rok wydania | Rok wydania: 2024, oprawa: twarda |
Wydawnictwo | Jedność |
Data premiery | 2024-11-04 |
Oprawa | twarda |
Ilość stron | 312 |
Cena detaliczna netto | 113.33 |
Cena detaliczna brutto | 119.00 |
Format | 280x230 mm |