Brak produktów

Wartość produktów: 0,00 zł
Realizuj zamówienie

Produkt dodany do koszyka!

Ilość:
Razem:

Produktów w koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.

Wartość koszyka:
Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na... Zobacz większe

Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na...

Autor:  Veronika Szwejk, Mikołaj Bator
Wydawca: JednymSłowem



Kliknij i napisz własną opinię >>

101,94 zł


OPŁACONE DO 14:00 ZAMÓWIENIE Z TYM PRODUKTEM WYŚLEMY DO 72 GODZIN.

Truskawkowy ocet, pachnące orientem kimchi, aromatyczna kombucha, chrupiące kiszone rzodkiewki, klasyczny zakwas z buraka z korzennym twistem, aksamitny zakwas owsiano-ryżowy

Kisić można prawie wszystko i przez cały rok! Kiszenie przemienia warzywa i owoce w najlepsze superfoods - poprawiające zdrowie, samopoczucie i wygląd. Wprowadzając kiszonki i zakwasy do codziennej diety, wspierasz swój mikrobiom i wspomagasz dobrostan.

A co przyrządzić z samodzielnie przygotowanych kiszonek? Wybór jest ogromny: paella z bobem i kiszonymi cytrynami, fasolka szparagowa w buraczanej tempurze, pieczony camembert z kiszonymi burakami w miodzie czy zupa z podkiszonych pomidorów, a do kanapek kremowy serek z kiszonych nerkowców albo ogórki kiszone z miodem lipowym. (Pst! To dopiero początek!)

WPROWADŹ MAGIĘ FERMENTACJI DO SWOJEJ KUCHNI!

Veronika Szwejk i Mikołaj Bator, współzałożyciele największej ekologicznej manufaktury kiszonek w Polsce, dzięki którym kimchi, kombucha i zakwas z buraków weszły na stałe do diety Polaków i stały się elementem stylu życia. Stworzyli książkę, która pozwoli ci poznać wszystkie tajniki zdrowej fermentacji.

AutorVeronika Szwejk, Mikołaj Bator
ISBN9788324093359
Rok wydaniaRok wydania: 2024, oprawa: twarda
WydawnictwoJednymSłowem
Data premiery2024-08-28
Oprawatwarda
Ilość stron304
Cena detaliczna netto123.80
Cena detaliczna brutto129.99
Format250x195 mm

Napisz recenzję

Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na...

Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na...