Brak produktów
Zamknięte w słoiku smaki wiosny, lata i jesieni ubogacą każde danie, będą doskonałą przekąską, a także bazą do innych smakowitych potraw. Kiszonki to także wspaniały pomysł na zdrowy posiłek pełne witamin są naturalnymi probiotykami, które wspomagają naszą odporność. Weganka, Magdalena Pieńkos, instruuje, jak kisić warzywa, owoce, grzyby, a także jak przygotować fermentowane, pełne zdrowia napoje i pomysłowe posiłki z kiszonek.
Autor | Jacek Jaworski |
ISBN | 9788383481234 |
Rok wydania | Rok wydania: 2023, oprawa: twarda |
Wydawnictwo | SBM |
Data premiery | 2023-12-15 |
Oprawa | twarda |
Ilość stron | 192 |
Cena detaliczna netto | 47.57 |
Cena detaliczna brutto | 49.95 |
Format | 244x181 mm |