Brak produktów
Zaletą naturalnych kaw i herbat jest nie tylko ich niewielki koszt, ale przede wszystkim pozytywny wpływ na zdrowie: ułatwiają zasypianie, detoksykują, łagodzą stres, uspokajają, wspomagają leczenie chorób.
Kawy i herbaty mogą być niezwykłe i bardzo zaskakujące, więc nie ograniczaj się do tego, co znajdziesz w sklepach! Kreuj unikalne smaki, zbieraj rośliny wokół siebie, odkrywaj nowe połączenia!
Książka zawiera mnóstwo przepisów na niezwykle smaczne i łatwe w przygotowaniu napary z łatwo dostępnych dzikich roślin, które rosną wokół nas. Już nie musisz być skazany na mieszanki proponowane przez producentów.
Herbata lipowa z malinami i miodem
Karmelowa kawa z prażonych orzechów laskowych
Mrożona herbata pokrzywowo-miętowa na ochłodę
Syrop z pędów młodej sosny na kaszel
Czekoladowa kawa z cykorii
Herbata malinowo-sosnowa na wzmocnienie odporności
Pobudzająca kawa z żołędzi
Herbata świerkowa z malinową konfiturą - bomba witaminowa
Syrop z kwiatów podbiału
Herbata z pąków bukowych na chwilę relaksu
Mleczna kawa z orzeszków lipy
Kawa z mniszka lekarskiego na lepsze trawienie
I wiele innych
Autor | Katarzyna Mikulska, Artur Bokła |
ISBN | 9788383173641 |
Rok wydania | Rok wydania: 2024, oprawa: broszurowa |
Wydawnictwo | Pascal |
Data premiery | 2024-06-19 |
Oprawa | broszurowa |
Ilość stron | 312 |
Cena detaliczna netto | 61.90 |
Cena detaliczna brutto | 65.00 |
Format | 210x162 mm |