Brak produktów
"
Blisko 100 przepisów na sery, 60 przepisów na potrawy z serem i wiele innych serowych smaczków!
Przemiana mleka w ser to zadanie, któremu może sprostać każdy z nas. Nawet w warunkach domowych, eksperymentując z rodzajami mleka, czasem dojrzewania i temperaturą, da się osiągnąć zaskakująco dobre rezultaty, które sprawią radość nie tylko nam, lecz także naszym najbliższym. A jeśli zabawa nam się spodoba, może stanie się dla nas dochodowym zajęciem?
Książka dokładnie opisuje składniki, wyposażenie oraz techniki wyrobu serów. Zawiera liczne przepisy na różne rodzaje serów, a także wskazówki i receptury wypróbowane przez miłośników serów, historyjki o słynnych serowarach oraz rozmaite ciekawostki.
Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym pewnie stawiać pierwsze kroki."
Autor | Ricki Carroll |
ISBN | 9788381518451 |
Rok wydania | Rok wydania: 2024, oprawa: broszurowa |
Wydawnictwo | RM |
Data premiery | 2024-05-13 |
Oprawa | broszurowa |
Ilość stron | 280 |
Cena detaliczna netto | 57.13 |
Cena detaliczna brutto | 59.99 |
Format | 235x162 mm |