Brak produktów
Książka skierowana jest do wegetarian i wszystkich osób zainteresowanych samodzielnym przygotowywaniem posiłków, również wegetariańskich. Kuchnia wegetariańska. W malinowym chruśniaku to książka, która zawiera opisy oraz zastosowania wielu przypraw i ziół, nowatorskie przepisy kuchni zarówno europejskiej jak i azjatyckiej. Zawiera 80 przepisów na ponad 200 stronach oraz kolorowe zdjęcie każdej potrawy. Większość zaprezentowanych tu przepisów jest bardzo prosta, co pozwoli korzystać z nich nawet osobom mało doświadczonym. Dania można przyrządzać na wiele sposobów, stosując zamiennie niektóre składniki, co również zaznaczono w przepisach, pozwoli to uniknąć powtarzalności. Dzięki tej książce czytelnik przekona się, że gotowanie i spożywanie prostych, smacznych, wegetariańskich posiłków stanie się przyjemnością.
Autor | Piotr Henschke |
ISBN | 9788362510894 |
Rok wydania | Rok wydania: 2024, oprawa: broszurowa |
Wydawnictwo | Medical Education |
Oprawa | broszurowa |
Ilość stron | 210 |
Cena detaliczna netto | 57.05 |
Cena detaliczna brutto | 59.90 |