Brak produktów
NOWE WYDANIE BESTSELLERA
Proste, zdrowe i pyszne. HUMMUSY i pasty
76 inspirujących przepisów na roślinne pasty
Hummus to ciecierzyca, czosnek, sezam i oliwa. Ale nie tylko.
Hummus może mieć słodko-ostry smak pieczonej dyni, kusić intensywnym aromatem grillowanej papryki lub zaskakiwać słodyczą syropu klonowego i rodzynek.
Dzięki tej książce dowiesz się, jak ugotować ciecierzycę, żeby wydobyć jej orzechowy smak, do czego używać czarnej soli i jak wytrawnie smakuje kiszona cytryna.
Konrad Budzyk - weganin i bloger kulinarny, autor książki "Totalnie tofu". Do gotowania podchodzi z dużym luzem, miesza style i techniki, a przy tym świetnie się bawi.
Autor | Konrad Budzyk |
ISBN | 9788324099818 |
Rok wydania | Rok wydania: 2024, oprawa: twarda |
Wydawnictwo | Znak |
Data premiery | 2024-05-22 |
Oprawa | twarda |
Ilość stron | 208 |
Cena detaliczna netto | 66.66 |
Cena detaliczna brutto | 69.99 |
Format | 235x165 mm |