Brak produktów
Bez masła nie ma dobrej kuchni.
Masło to źródło przyjemności, smak wspomnień z dzieciństwa i tajny składnik udanych potraw. Sprawia, że wszystko smakuje lepiej. Nie bez powodu przez wielu jest uważane za jedno z najgenialniejszych kulinarnych odkryć.
Adriana Marczewska, szefowa kuchni i autorka popularnego profilu @adriana_marczewska
na Instagramie, dzieli się swoimi najlepszymi przepisami z tym produktem w roli głównej.
Znajdziesz tu pomysły na małe co nieco, zupy, obiady, sosy, śniadania, przepyszne kromki i rewelacyjne desery. Maślane gofry gryczane czy młode pory z masłem romesco? Rosolnik ogórkowy czy kimchi kapuśniak? Tarta galette ze śliwkami z cynamonem i kwaśną śmietaną
czy karpatka z jagodami i kremem z palonego masła?
Sprawdź, jak wyczarować maślane cuda, i przygotuj jedzenie, które uszczęśliwia.
Autor | Adriana Marczewska |
ISBN | 9788383172361 |
Rok wydania | Rok wydania: 2023, oprawa: twarda |
Wydawnictwo | Pascal |
Data premiery | 2023-12-06 |
Oprawa | twarda |
Ilość stron | 272 |
Cena detaliczna netto | 85.70 |
Cena detaliczna brutto | 89.99 |
Format | 260x200 mm |