Brak produktów

Wartość produktów: 0,00 zł
Realizuj zamówienie

Produkt dodany do koszyka!

Ilość:
Razem:

Produktów w koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.

Wartość koszyka:
Szabatowe przepisy 100 receptur na żydowskie dania Zobacz większe

Szabatowe przepisy 100 receptur na żydowskie dania

Autor:  Marc Grossman, Eliza Kasprzak-Kozikowska
Wydawca: Koncept



Kliknij i napisz własną opinię >>

32,37 zł


OPŁACONE DO 14:00 ZAMÓWIENIE Z TYM PRODUKTEM WYŚLEMY DO 72 GODZIN.

100 przepisów na tradycyjne dania szabatowe, nowojorskie klasyki i zanurzoną w koszerności nowoczesność.

Wejdź do kuchni Marca Grossmana, który w Paryżu prowadzi kilka restauracji, i odkryj zarówno smaki ulicznego jedzenia, jak i bardziej intymną kuchnię opartą na tradycyjnych żydowskich przepisach z dzieciństwa autora.

Bajgle, banana bread, bob bowl przywodzą na myśl gwar nowojorskiej ulicy.

Chrupiąca chałka, kugel, czulent, holiszkies, cymes, gefilte fish, strudel subtelnie przemycają ideę szabatu, czasu odpoczynku, bliskości i odnawiania więzi z rodziną. Zadbania o siebie i bliskich.

Poczuj spokój i równowagę płynącą z obcowania z szabatową kuchnią.

W święto Purim upiecz hamantasze, tak słodkie jak smak zwycięstwa, w Chanukę usmaż latkes, a na święto Pesach przygotuj wspaniały talerz sederowy.

Odkryj bogactwo smaków i zapachów rodzących się na styku wielobarwnych kultur.

AutorMarc Grossman, Eliza Kasprzak-Kozikowska
ISBN9788324085101
Rok wydaniaRok wydania: 2023, oprawa: twarda
WydawnictwoKoncept
Data premiery2023-11-08
Oprawatwarda
Ilość stron224
Cena detaliczna netto66.66
Cena detaliczna brutto69.99
Format235x165 mm

Napisz recenzję

Szabatowe przepisy 100 receptur na żydowskie dania

Szabatowe przepisy 100 receptur na żydowskie dania