Brak produktów

Wartość produktów: 0,00 zł
Realizuj zamówienie

Produkt dodany do koszyka!

Ilość:
Razem:

Produktów w koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.

Wartość koszyka:
Tom Yum. Moja podróż. Mój smak. Tajlandia Zobacz większe

Tom Yum. Moja podróż. Mój smak. Tajlandia

Autor:  Izabella Wit-Kossowska
Wydawca: SBM



Kliknij i napisz własną opinię >>

31,05 zł


OPŁACONE DO 14:00 ZAMÓWIENIE Z TYM PRODUKTEM WYŚLEMY DO 72 GODZIN.

Jaka jest tradycyjna kuchnia tajska oprócz tego, że uchodzi za najlepszą na świecie? Określa Tajów jako naród, ale jest również pojęciem, które przez wieki ewoluowało. Śledząc historię jednej z jej najpopularniejszych potraw, zupy Tom Yum, przekonamy się, że podobnie jak inne kuchnie narodowe jest tak naprawdę wielokulturowa. Opiera się jednak na lokalnych produktach, którym zawdzięcza niepowtarzalny smak. Bazując na tym, co świeże i sezonowe, tradycyjne i nowoczesne zarazem, kuchnia tajska jest pyszna i zdrowa.

Izabella Wit-Kossowska dziennikarka, redaktorka. Fascynują ją ludzie i ich historie. Uważa, że dobre pytania są lepsze niż łatwe odpowiedzi. Nie może żyć bez jazzu, papryczki chili i kawy, o której napisała książkę Historia kawy, czyli opowieść o najważniejszym napoju świata (Wydawnictwo SBM, 2021). Wszędzie, gdzie może znaleźć chociaż jedną z tych rzeczy, jest u siebie. Także w Tajlandii.

AutorIzabella Wit-Kossowska
ISBN9788383480800
Rok wydaniaRok wydania: 2023, oprawa: twarda
WydawnictwoSBM
Data premiery2023-09-18
Oprawatwarda
Ilość stron192
Cena detaliczna netto47.57
Cena detaliczna brutto49.95
Format295x215 mm

Napisz recenzję

Tom Yum. Moja podróż. Mój smak. Tajlandia

Tom Yum. Moja podróż. Mój smak. Tajlandia