Brak produktów
Nie ma nic przyjemniejszego niż świeże chrupiące pieczywo serwowane na śniadanie, szczególnie gdy cały dom wypełnia jego kuszący zapach. Dawniej domowy wypiek chleba był powszechny, dziś znów, po latach wraca do łask. Chleb. Domowy wypiek to książka, która krok po kroku poprowadzi przez tajniki samodzielnego wypieku pieczywa - różnorodnych chlebów, bułek, bułeczek, bagietek. Zebrano tu przepisy zarówno typowo polskie, regionalne, na chleby ciemne i jasne, pszenne i żytnie, na drożdżach i na zakwasie, jak i receptury na pieczywo z rożnych zakątków świata.
Autor | Magdalena Kudzia |
ISBN | 9788380919112 |
Rok wydania | Rok wydania: 2020, oprawa: broszurowa |
Wydawnictwo | Ringier Axel Springer Polska |
Data premiery | 2020-05-19 |
Oprawa | broszurowa |
Ilość stron | 96 |
Cena detaliczna netto | 12.80 |
Cena detaliczna brutto | 13.44 |
Format | 210x145 mm |