Brak produktów
Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzania wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów.
W książce zamieszczono:
- informacje o historii wędzenia;
- wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia;
- wiadomości na temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń;
- ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby i owoce morza.
Autor | Franciszek Wolski |
ISBN | 9788380380851 |
Rok wydania | Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa |
Wydawnictwo | Arystoteles |
Oprawa | broszurowa |
Ilość stron | 64 |
Cena detaliczna netto | 12.80 |
Cena detaliczna brutto | 13.44 |
Format | 164x237x5 mm |