Brak produktów

Wartość produktów: 0,00 zł
Realizuj zamówienie

Produkt dodany do koszyka!

Ilość:
Razem:

Produktów w koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.

Wartość koszyka:
Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby Zobacz większe

Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby

Autor:  Franciszek Wolski
Wydawca: Arystoteles



Kliknij i napisz własną opinię >>

9,03 zł


OPŁACONE DO 14:00 ZAMÓWIENIE Z TYM PRODUKTEM WYŚLEMY DO 72 GODZIN.

Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzania wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów.
W książce zamieszczono:
- informacje o historii wędzenia;
- wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia;
- wiadomości na temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń;
- ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby i owoce morza.

AutorFranciszek Wolski
ISBN9788380380851
Rok wydaniaRok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
WydawnictwoArystoteles
Oprawabroszurowa
Ilość stron64
Cena detaliczna netto12.80
Cena detaliczna brutto13.44
Format164x237x5 mm

Napisz recenzję

Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby

Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby