Brak produktów
Untitled document
Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą.
Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie.
Jakie mięso wybrać na domowe wyroby
Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę
Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe
60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety
Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!
Autor | Franz Siegfried Wagner |
ISBN | 8370737665 |
Rok wydania | Rok wydania: 2017, oprawa: twarda |
Wydawnictwo | Multico |
Oprawa | twarda |
Ilość stron | 136 |
Cena detaliczna netto | 33.33 |
Cena detaliczna brutto | 35.00 |
Format | 215x155x5 mm |