Brak produktów

Wartość produktów: 0,00 zł
Realizuj zamówienie

Produkt dodany do koszyka!

Ilość:
Razem:

Produktów w koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.

Wartość koszyka:
Kuchnia ajurwedyjska według czterech pór roku Zobacz większe

Kuchnia ajurwedyjska według czterech pór roku

Autor:  praca zbiorowa
Wydawca: Purana



Kliknij i napisz własną opinię >>

46,95 zł


OPŁACONE DO 14:00 ZAMÓWIENIE Z TYM PRODUKTEM WYŚLEMY DO 72 GODZIN.

Gotujmy według ajurwedy i delektujmy się potrawami z krajowych warzyw, owoców i ziół. Spożywanie pokarmów dostosowanych do typu osobowości wprowadza człowieka w stan równowagi, zapewnia organizmowi dobrą przemianę materii i pomaga usunąć z niego substancje toksyczne. Kuchnia ajurwedyjska to nie tylko egzotyczna kuchnia indyjska. Również europejskie artykuły spożywcze, rosnące u nas zioła, warzywa i owoce, można przyrządzać zgodnie z zasadami ajurwedy. 90 przepisów wegetariańskich, zawartych w tej książce, jest tego dowodem. Potrawy odpowiadają porom roku, są proste w przygotowaniu, a mimo to wyrafinowane w smaku. Książka zawiera wprowadzenie do filozofii ajurwedyjskiej oraz zalecenia żywieniowe i wykaz artykułów spożywczych wskazanych dla różnych typów konstytucyjnych.

Autorpraca zbiorowa
ISBN9788360170403
Rok wydaniaRok wydania: 2011, oprawa: twarda
WydawnictwoPurana
Oprawatwarda
Ilość stron144
Cena detaliczna netto52.29
Cena detaliczna brutto54.90
Format20x27,5 cm

Napisz recenzję

Kuchnia ajurwedyjska według czterech pór roku

Kuchnia ajurwedyjska według czterech pór roku