Brak produktów
Wyprzedażowe '3za2' z kodem w koszyku: 3ZA2WYPRZ.
Dla członków newslettera :-)
Współczesna kuchnia polska to wynik wielowiekowej tradycji kulinarnej, na którą wpływ miało wiele czynników. Jednym z nich było położenie i wynikający z tego zasób dostępnych, w tej szerokości geograficznej, surowców. Liczne lasy od wieków dostarczały grzybów, jagód, malin i miodu, a żyzne ziemie płodów rolnych, takich jak: zboża, groch, kasze, mięso i mleko. Te i inne dostępne surowce przetwarzane były w kuchni na różne sposoby, a podniebienie dawnych Polaków decydowało o wyborze z dostępneg.
Autor | praca zbiorowa |
ISBN | 9788361511267 |
Rok wydania | Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa |
Wydawnictwo | Festina |
Oprawa | broszurowa |
Ilość stron | 128 |
Cena detaliczna netto | 40.00 |
Cena detaliczna brutto | 42.00 |
Format | 17x24,5 cm |