Brak produktów
Najnowszy bioporadnik podpowiada, jak aktywnie wpływać na własne zdrowie i samopoczucie. Oprócz fachowych informacji zawiera autorskie przepisy na potrawy, które pozwolą aktywować mózg i uwalniać endorfiny.
Wpływamy na własne zdrowie, gdy wybieramy miejsca, w których żyjemy, przedmioty, którymi na co dzień się otaczamy, i sposób, w jaki się odżywiamy. Autorka przekonuje, że możemy to robić świadomie: właściwie odżywiać mózg, czyli zdrowiej jeść, by szczęśliwiej żyć. Zdrowy styl życia i odpowiednio dobrane składniki żywności chronią przed depresją i zaburzeniami nastroju, pobudzają kreatywność i dodają wigoru. Sprawiają, że czujemy się znakomicie.
Autorki
Barbara Grześkowiak jest terapeutą żywieniowym i psychodietetykiem. Kamila Grześkowiak promuje wegański styl życia; obie specjalizują się w dietoprofilaktyce dolegliwości i chorób, prowadzą w Poznaniu Ośrodek Terapii i Badań nad Zdrowiem.
Autor | Barbara Grześkowiak, Kamila Anna Grześkowia |
ISBN | 9788365565006 |
Rok wydania | Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa |
Wydawnictwo | Biobooks |
Data premiery | 2016-04-26 |
Oprawa | broszurowa |
Ilość stron | 0 |
Cena detaliczna netto | 23.81 |
Cena detaliczna brutto | 25.00 |
Format | 11,5x18,5 cm |