Brak produktów
Książka poświęcona wykorzystaniu popularnych, łatwo dostępnych, dzikich roślin,
do przygotowywania zdrowych, smacznych, a zarazem wyrafinowanych potraw.
Znajdziemy tu opowieści o roślinach, które warto wykorzystać w kuchni,
ich smakach, walorach odżywczych i oddziaływaniu na nasz organizm.
Dowiemy się, w jakich porach roku je zbierać oraz w jaki sposób zachowywać
ich walory na dłużej. Co robić, aby je mieć w kuchni niezależnie od sezonu zbiorów,
czyli jak suszyć, kwasić, kisić, smażyć i nastawiać nalewki.
Autor | Grażyna i Jarosław Uścińscy |
ISBN | 9788379931613 |
Rok wydania | Rok wydania: 2016, oprawa: twarda |
Wydawnictwo | REA |
Oprawa | twarda |
Ilość stron | 440 |
Cena detaliczna netto | 57.05 |
Cena detaliczna brutto | 59.90 |
Format | 20,5x25,5 cm |