Brak produktów
Śledź niejeden ma smak. W książce ponad sto pomysłów na to jak przyrządzić i podawać tę tak smakowitą i zdrową rybkę. Śledź może być w śmietanie, oleju, smażony, w sałatce, w pasztecie jako tatar, kotlet czy pulpet lub w barszczu? Dla smakoszy istny raj, a dla podniebienia nie lada uczta. Wiadomo bowiem, że śledź najlepiej pasuje do schłodzonego alkoholu, więc dodatkowo proponujemy podstawowe przepisy na domową wódkę.
Autor | Bogumił Kot, Grażyna Uścińska |
ISBN | 9788379932252 |
Rok wydania | Rok wydania: 2016, oprawa: twarda |
Wydawnictwo | REA |
Oprawa | twarda |
Ilość stron | 144 |
Cena detaliczna netto | 28.48 |
Cena detaliczna brutto | 29.90 |
Format | 16,5x23,5 cm |