Brak produktów
Lepiej rzadziej, ale dobrze!
Czy tak brzmi Wasza odpowiedź na pytanie: jeść mięso, czy nie jeść? Oto książka, która Wam w tym pomoże: przeczytajcie interesujący reportaż na temat naturalnego chowu zwierząt w gospodarstwie ekologicznym, a od mistrzów w fachu rzeźnickim dowiecie się, jak rozpoznawać jakość mięsa, w jaki sposób wykorzystuje się części wieprzowiny, wołowiny, jagnięciny i cielęciny.
Z pewnością przydatne będą tez informacje o sprzętach i przyborach kuchennych. A potem zabierzcie się do gotowania, wykorzystując nasze smakowite przepisy pogrupowane według najważniejszych metod obróbki kulinarnej: od smażenia, po parzenie. Ponad setka przepisów od klasycznych do współczesnych i całkiem nowych kreacji dowodzi, że z wieprzowiny, wołowiny, cielęciny i jagnięciny można przyrządzić o wiele więcej niż tylko sznycle, bitki i gulasz!
Pokażcie co potraficie! Powodzenia i smacznego!
Autor | Monika Schuster, Sabine Schlimm, Sabine Knappe, S |
ISBN | 9788378446118 |
Rok wydania | Rok wydania: 2017, oprawa: twarda |
Wydawnictwo | Olesiejuk Sp. z o.o. |
Data premiery | 2016-10-27 |
Oprawa | twarda |
Ilość stron | 240 |
Cena detaliczna netto | 57.05 |
Cena detaliczna brutto | 59.90 |
Format | 250x270 mm |