Brak produktów
Wyprzedażowe '3za2' z kodem w koszyku: 3ZA2WYPRZ.
Dla członków newslettera :-)
Co było pierwsze jajko czy kura? A co jest tańszym i mniej kalorycznym produktem spożywczym? Oczywiście jajko.Tylko co zrobić, żeby przygotowana na jego bazie potrawa stała się kulinarnym rarytasem? Jak urozmaicić omlet, aby okazał się wykwintnym daniem głównym podczas rodzinnej imprezy? I czy z dnia na dzień można przemienić się w mistrza przekąsek oraz pysznych sufletów?Dzięki książce, którą trzymasz w ręce tak.Zamieszczone w niej przepisy pomogą każdemu amatorowi kuchni umiejętnie i nad podziw szybko ugotować pożywną zupę, sporządzić wyszukany deser czy upiec smaczną zapiekankę, używając jako składnika podstawowego jajka. Barbara Jakimowicz-Klein, autorka tekstu, odsłania przed czytelnikiem tajniki sztuki kulinarnej.
Autor | Barbara Jakimowicz-Klein |
ISBN | 9788372779496 |
Rok wydania | Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa |
Wydawnictwo | ASTRUM |
Data premiery | 2017-02-15 |
Oprawa | broszurowa |
Ilość stron | 136 |
Cena detaliczna netto | 27.62 |
Cena detaliczna brutto | 29.00 |
Format | 12,5x19 cm |