Brak produktów
Przepisy na każdą okazję
Zalecenia dietetyczne
Bez glutenu, bez wyrzeczeń
Sycący pasztet z soczewicy, pyszne kukurydziane spaghetti, a może flaki z boczniaków? Rozgrzewająca zupa tajska, wyśmienite małże w białym winie i szybka brukselka w towarzystwie boczku. Na deser słodkie brownie, ciasto marchewkowe oraz lody z bananów. Kuchnia bez glutenu nie musi być nudna, skomplikowana i pełna wyrzeczeń. Odkryj smaczne i oryginalne dania z nową publikacją ExpressMap Dieta bezglutenowa i spraw radość swojemu podniebieniu. Wszystkie przepisy zostały skonsultowane z dietetykiem, a ich uzupełnieniem są zalecenia dotyczące diety bezglutenowej. Publikacja łatwo i wygodnie składa się do poręcznego formatu, więc nie zajmie wiele miejsca w kuchni, a dzięki dwustronnej laminacji nie pobrudzi się podczas gotowania.
ExpressMap prezentuje nową laminowaną serię flexicon. Setki tematów, dziesiątki dziedzin i jeden wspólny mianownik praktyczność. Wygodne w użyciu, nieprzemakalne, lekkie i poręczne publikacje sprawdzą się w każdych warunkach: nad jeziorem, w górach i w kuchni. Do tego są wyjątkowo trwałe i odporne na zabrudzenia. Seria obejmuje tytuły, którymi zainteresują się zarówno dorośli, jak i młodsi czytelnicy. Rzetelna wiedza, unikatowe ciekawostki, kolorowe fotografie i rysunki pobudzające wyobraźnię publikacje flexicon są niezastąpione w domu i w terenie!
Autor | Beata Redźko, Jacek Redźko |
ISBN | 9788380463110 |
Rok wydania | Rok wydania: 2017, oprawa: laminowana |
Wydawnictwo | ExpressMap |
Oprawa | laminowana |
Ilość stron | 2 |
Cena detaliczna netto | 18.95 |
Cena detaliczna brutto | 19.90 |
Format | 9,6x22 cm |