Brak produktów
Przedstawione w tej książce giny podzielono na trzy kategorie tradycyjne, współczesne i innowacyjne kierując się ich związkiem z tradycją, metodami produkcji oraz wykorzystanymi w produkcji roślinami aromatyzującymi. Wzięto też pod uwagę charakter trunków i ich źródła inspiracji. Klasyfikacja ginu jest tematem kontrowersyjnym, wzbudza częste dyskusje ekspertów, ponieważ jego podział na kategorie, szczególnie w Europie i Stanach Zjednoczonych, jest bardzo ogólny. Tymczasem wciąż powstają nowe typy ginu, innowacyjne pod względem stylu czy metod produkcji, które trudno jednoznacznie zaklasyfikować.
Autor | Davide Terziotti, Vittorio D`Alberto |
ISBN | 9788327464101 |
Rok wydania | Rok wydania: 2017, oprawa: twarda |
Wydawnictwo | Olesiejuk Sp. z o.o. |
Data premiery | 2017-11-09 |
Oprawa | twarda |
Ilość stron | 144 |
Cena detaliczna netto | 28.56 |
Cena detaliczna brutto | 29.99 |
Format | 250x165 mm |