Brak produktów
Wyprzedażowe '3za2' z kodem w koszyku: 3ZA2WYPRZ.
Dla członków newslettera :-)
Sądzę, że największą pochwałą, jaką można otrzymać w trakcie przygotowywania posiłku, jest usłyszenie od Babci: ja nie potrafię zrobić czegoś tak dobrego. I właśnie to mnie spotkało. I zdarzyło mi się, że Babcia poprosiła mnie, abym ją skarbonkę wiedzy kulinarnej nauczył pieczenia chleba i focacci. Przepojony tym sukcesem, bardziej niż powodzeniem pierwszego wydania tej książki, podjąłem się zadania uczynienia z tego drugiego wydania czegoś wyjątkowego. Zasadnicza część pozostała taka sama zawiera przepisy jak produkować chleb w domu i jak dbać o jego stałą doskonałość. Do tych przepisów dodałem wiele innych, także najnowszych jak focaccia z Recco, chleb cafone, pizza (jej brak w poprzednim wydaniu jest niewybaczalny). W ten sposób powstał poradnik oparty na praktycznym doświadczeniu, znacznie bogatszy od poprzedniego, za którego pomocą możemy naprawdę nauczyć się pieczenia chleba ale nie tylko: można lepiej jeść, zaoszczędzić pieniądze, a także i czas, gdyż sami się przekonamy, że wyprodukowanie chleba wymaga mniej czasu niż kupienie go!
Autor | Alessandro Valli |
ISBN | 9788375569988 |
Rok wydania | Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa |
Wydawnictwo | CeDeWu |
Data premiery | 2017-10-12 |
Oprawa | broszurowa |
Ilość stron | 224 |
Cena detaliczna netto | 46.67 |
Cena detaliczna brutto | 49.00 |
Format | 16,5x23,5 cm |