Brak produktów
Chętnie poznajemy specjały kuchni europejskiej i światowej. Coraz chętniej sięgamy też do dobrodziejstw kuchni polskiej. Czerpiąc z bogactwa regionalnych przysmaków autorka wybrała 15 produktów, których historię możemy poznać. Możemy też wypróbować proponowane przepisy, które naprawdę leżą w możliwościach nawet niedoświadczonych adeptów sztuki kulinarnej. Chwaląc tradycyjne dania z różnych kuchni światowych, nie zapominajmy o produktach i potrawach, którymi możemy delektować się sami i z powodzeniem proponować obcokrajowcom.
Autor | Katarzyna Molak |
ISBN | 9788374015660 |
Rok wydania | Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa |
Wydawnictwo | Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników |
Oprawa | broszurowa |
Ilość stron | 144 |
Cena detaliczna netto | 19.04 |
Cena detaliczna brutto | 19.99 |
Format | 17x20 cm |