Brak produktów
Lecznicze i odżywcze właściwości miodu są znane od najdawniejszych czasów. Jest on jednym z najczęściej wykorzystywanych naturalnych produktów węglowodanowych, łatwo przyswajalnych przez człowieka. Miodem można wzbogacić wartości odżywcze i smakowe wielu potraw, mięs, sosów, ciast i napojów. Dodatek miodu świetnie poprawia i harmonizuje smak potrawy. Autorzy książki proponują przepisy na najróżniejsze potrawy, w których jako jeden ze składników lub ważnych dodatków występuje miód.
Autor | Patrycja Rozumowicz, Bolesław Pilarek |
ISBN | 9788374012980 |
Rok wydania | Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa |
Wydawnictwo | Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników |
Oprawa | broszurowa |
Ilość stron | 376 |
Cena detaliczna netto | 27.62 |
Cena detaliczna brutto | 29.00 |
Format | 22x16 cm |