Brak produktów
Wegańska Kuchnia Polska to 64 przepisy podzielone na 7 grup: ZUPY KLUSKI, PIEROGI, NALEŚNIKI ZAMIENNIKI MIĘSA GULASZE, KAPUSTY PASZTETY I PASTY DODATKI, PRZYSTAWKI, SAŁATKI DESERY.
Najlepiej o książce opowiada sama autorka:
Spisując te przepisy wierzyłam w to, że dzięki nim obudzisz w sobie chęć do przygotowywania potraw prostych i nieskomplikowanych. Potraw, które gościły i goszczą na Polskich stołach. Z jedną, ale zasadniczą różnicą. Moje przepisy różnią się od tych tradycyjnych tym, że są przygotowane bez składników odzwierzęcych.
Tworzenie wegańskiego jedzenia jest nie tylko moim hobby, ale stało się moją pracą i pasją. Uwielbiam karmić ludzi i dowiadywać się, że to co robię ma sens i wpływa korzystnie na moich klientów i przede wszystkim im smakuje. Ta książka to zapis mojej codziennej pracy i doświadczeń podczas przygotowywania wegańskiego cateringu. Każdy przepis jest przetestowany. Do zdjęć nie wynajęłam profesjonalnego fotografa i stylisty potraw zdałam się tu na własną intuicję i maksymalną szczerość. Jedz na zdrowie!
Autor | Edyta Stępczyńska |
ISBN | 9788363537517 |
Rok wydania | Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa |
Wydawnictwo | Gaj |
Oprawa | broszurowa |
Ilość stron | 160 |
Cena detaliczna netto | 42.76 |
Cena detaliczna brutto | 44.90 |
Format | 17,6x25 cm |