Brak produktów
Trzecia książka autorek bestsellerowych poradników kucharskich z przepisami dla najmłodszych smakoszy opartymi na metodzie BLW tym razem dla nieco starszych dzieci!
Twoje dziecko potrafi już chodzić i głośno domagać się dokładki? Albo może wręcz przeciwnie protestuje przeciwko koperkowi w zupie i pracowicie wydłubuje rodzynki z ciasta? Ta książka jest właśnie dla Ciebie!
Autorki najpopularniejszego w Polsce kulinarnego bloga o metodzie BLW, doświadczone mamy, doskonale wiedzą, że dzieci potrafią przy jedzeniu wybrzydzać, grymasić i tygodniami jeść to samo. Proponują więc przepisy na dania, które wpisują się w preferencje dzieci, mają szanse spełnić ich kryteria, zapewniają wszystkie niezbędne składniki odżywcze, a jednocześnie są proste i szybkie w przygotowaniu oraz, oczywiście smaczne!
W książce znajdziesz między innymi przepisy na:
domowe pieczywo i inne wypieki,
wartościowe śniadania
szybkie dania obiadowe,
zdrowe desery,
przepisy na imprezy dla dzieci,
a także porady kuchenne i wiele podpowiedzi ułatwiających kulinarne działania również dla rodziców alergików.
Autor | Joanna Anger, Anna Piszczek |
ISBN | 9788366117709 |
Rok wydania | Rok wydania: 2019, oprawa: twarda |
Wydawnictwo | Mamania |
Data premiery | 2019-05-15 |
Oprawa | twarda |
Ilość stron | 196 |
Cena detaliczna netto | 47.52 |
Cena detaliczna brutto | 49.90 |