Brak produktów
Historia ludzkiego obżarsta.
Jak na przestrzeni wieków ludzie zaspokajali swój apetyt. Badaczka historii kultur kulinarnych, dziennikarka, felietonistka i pisarka zabiera nas w podróż w czasie, poznamy: kuchnię starożytnego Rzymu czy kulinarne rytuały prasłowiańskie.
Poznamy wybitne postacie m in: Stanisława Czerniecki - ojciec polskiej gastronomii i Król Kucharzy Marie Antoine Careme.
Całość opatrzona jest współczesnymi przepisami kulinarnymi.
Autor | Adrianna Ewa Stawska-Ostaszewska |
ISBN | 9788366252325 |
Rok wydania | Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa |
Wydawnictwo | Harde |
Data premiery | 2019-06-19 |
Oprawa | broszurowa |
Ilość stron | 240 |
Cena detaliczna netto | 38.09 |
Cena detaliczna brutto | 39.99 |