Brak produktów
Trzecia książka Roberta Winckiewicza w całości poświęcona jest dziczyźnie. Dowiesz się z niej, jak postępować z tuszą, jak konserwować i przechowywać mięso oraz jak przygotować je do dalszej obróbki. Autor opisuje również, co jest potrzebne, by robić własne wędliny i kiełbasy. Znajdziesz tu ponadto liczne przepisy na domowe wędzonki, kiełbasy i inne wyroby, a także dania z dziczyzny. Publikacja uzupełniona jest o pomysły na doskonałe dodatki podkreślające smak mięsa.
Autor | Robert Winckiewicz |
ISBN | 9788327473066 |
Rok wydania | Rok wydania: 2019, oprawa: twarda |
Wydawnictwo | Olesiejuk Sp. z o.o. |
Data premiery | 2019-03-22 |
Oprawa | twarda |
Ilość stron | 192 |
Cena detaliczna netto | 33.24 |
Cena detaliczna brutto | 34.90 |
Format | 295x215 mm |