Brak produktów
Wegańskie wypieki to proste!
Jak upiec ulubione ciasto w zdrowszej i lżejszej wersji, bez glutenu i laktozy?
Czym zastąpić cukier, masło czy śmietanę?
Jak wykorzystać warzywa, strączki i inne roślinne składniki?
Przed Natalią Krupską wegańska kuchnia nie ma żadnych tajemnic. Dzięki niej pokonała zaburzenia odżywiania, a w swojej książce udowadnia, że roślinna dieta nie musi ograniczać. Wręcz przeciwnie jest pyszna, zdrowa i pełna różnorodnych smaków, które zachwycą każdego miłośnika słodkości!
Znajdziesz tu przepisy na:
pożywne śniadania i szybkie desery,
tradycyjne ciasta w nowej, lżejszej wersji,
proste w przygotowaniu, zdrowe odpowiedniki popularnych batoników,
lody, pralinki, ciasta bez pieczenia i wiele więcej!
To książka pełna nowych inspiracji i zaskakujących połączeń smaków, która zachęca do eksperymentów w kuchni. Przygotuj słodkości, które zachwycą Twoich znajomych, a przy świątecznym stole zjednoczą całą rodzinę!
Nie tylko dla wegan!
Autor | Natalia Krupska |
ISBN | 978-83-8103-514-9 |
Rok wydania | Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa |
Wydawnictwo | Pascal |
Data premiery | 2019-10-16 |
Klasa | 16+ |
Oprawa | broszurowa |
Ilość stron | 272 |
Cena detaliczna netto | 42.76 |
Cena detaliczna brutto | 44.90 |
Format | 16,2x21 cm |