Brak produktów
Dżemy czy korniszony ze sklepu nie dorównują smakiem tym przygotowywanym przez nasze babcie. Proponujemy naszym Czytelnikom poradnik zawierający prawie 100 przepisów na pikle, sałatki, marynaty, dżemy, konfitury, marmolady, powidła, kompoty i soki, a także półprodukty do innych potraw. Dodatkowo w poradniku można znaleźć: podstawowe informacje o niezbędnym sprzęcie do przygotowywania przetworów, zasady i rodzaje pasteryzacji, zalecenia dotyczące przechowywania przetworów, kalendarz sporządzania przetworów z różnych owoców i warzyw.
Autor | Anna Książek |
ISBN | 9788380911666 |
Rok wydania | oprawa: broszurowa |
Wydawnictwo | Ringier Axel Springer Polska |
Oprawa | broszurowa |
Ilość stron | 96 |
Cena detaliczna netto | 10.19 |
Cena detaliczna brutto | 10.70 |
Format | 210x145 mm |