Brak produktów
Wyprzedażowe '3za2' z kodem w koszyku: 3ZA2WYPRZ.
Dla członków newslettera :-)
Dżemy czy korniszony ze sklepu nie dorównują smakiem tym przygotowywanym przez nasze babcie. Proponujemy naszym Czytelnikom poradnik zawierający prawie 100 przepisów na pikle, sałatki, marynaty, dżemy, konfitury, marmolady, powidła, kompoty i soki, a także półprodukty do innych potraw. Dodatkowo w poradniku można znaleźć: podstawowe informacje o niezbędnym sprzęcie do przygotowywania przetworów, zasady i rodzaje pasteryzacji, zalecenia dotyczące przechowywania przetworów, kalendarz sporządzania przetworów z różnych owoców i warzyw.
Autor | Anna Książek |
ISBN | 9788380911666 |
Rok wydania | oprawa: broszurowa |
Wydawnictwo | Ringier Axel Springer Polska |
Oprawa | broszurowa |
Ilość stron | 96 |
Cena detaliczna netto | 10.19 |
Cena detaliczna brutto | 10.70 |
Format | 210x145 mm |