Brak produktów
Wyprzedażowe '3za2' z kodem w koszyku: 3ZA2WYPRZ.
Dla członków newslettera :-)
Są małe, pożywne, pełne energii, po prostu doskonałe! Świeże, suszone, zmielone na mąkę, jako makarony, pieczywo, oleje i napoje: zboża i rośliny strączkowe oraz nasiona są w stanie wyżywić nas w sposób zrównoważony, zdrowy i kompletny. Tanie, łatwe do nabycia i przechowywania, dostępne przez cały rok, są proste w przyrządzaniu, a jednocześnie są niewyczerpanym bogactwem do przygotowania prawie nieskończonej ilości potraw, od przystawek po pierwsze dania, od drugich dań po desery i przekąski.
Książka ta dzieli się na pięć rozdziałów, poświęconych właśnie śniadaniom, obiadom, przekąskom, kolacjom i deserom. Całość poprzedzona jest wartościowym, rzeczowym, pełnym istotnych informacji wstępem. Wyczerpująco opisano też właściwości użytych do przygotowania potraw składników. Książkę pięknie uzupełniają zdjęcia, które prezentują proste i smaczne przepisy, sprawiając, że zdrowe i zrównoważone jedzenie staje się apetyczne.
Autor | Cinzia Trenchi |
ISBN | 9788381441001 |
Rok wydania | Rok wydania: 2020, oprawa: twarda |
Wydawnictwo | Jedność |
Oprawa | twarda |
Ilość stron | 160 |
Cena detaliczna netto | 36.19 |
Cena detaliczna brutto | 38.00 |
Format | 18,5x26 cm |