Brak produktów
Nowa edycja książki Henryka Dębskiego, której pierwsze wydanie ukazało się w 1989 roku.
Obowiązkowa pozycja w biblioteczce każdego smakosza i miłośnika dań z dziczyzny a także wszystkich tych, którzy chcą odkryć jej wyjątkowy smak.
W książce znajdziesz przepisy na potrawy z jelenia, borsuka, dzika, łosia a także dzikiego ptactwa. Zupy, pieczenie, zrazy, pasztety, wędliny i wiele innych potraw, które docenią miłośnicy myśliwskiej sztuki kulinarnej. Spróbuj jak smakuje pieczeń z dzika z migdałami, królik z wiśniami, ragout z jelenia czy bigos z zająca. Dowiedz się jak przyrządzić wyjątkowe dania z dziczyzny we własnym domu.
Autor | Henryk Dębski |
ISBN | 9788381726948 |
Rok wydania | Rok wydania: 2021, oprawa: twarda |
Wydawnictwo | Dragon |
Data premiery | 2021-01-13 |
Oprawa | twarda |
Ilość stron | 288 |
Cena detaliczna netto | 142.81 |
Cena detaliczna brutto | 149.95 |
Format | 295x222 mm |