Brak produktów
Prezentowane w pierwszej części receptury dedykujemy zwolennikom
sprawdzonych przez pokolenia receptur, a więc tym wszystkim smakoszom,
którzy cenią sobie dania dobrze zadomowione w naszej kuchni. Znajdą tu oni
mnóstwo wybornych pomysłów na potrawy o zdecydowanie tradycyjnym
charakterze.
Jeśli jednak niespodziewanie najdzie Cię ochota na spróbowanie
specjału dotąd nieznanego, gorąco zachęcamy do zajrzenia do drugiej części
naszej publikacji i przyrządzenia czegoś nowoczesnego. Tą część bowiem
dedykujemy entuzjastom kulinarnych nowinek, a więc tym wszystkim smakoszom,
którzy lubią odkrywać dania z różnych stron świata, a w kuchni nie unikają
eksperymentów.
Autor | praca zbiorowa |
ISBN | 9788382167917 |
Rok wydania | Rok wydania: 2021, oprawa: broszurowa |
Wydawnictwo | Olesiejuk Sp. z o.o. |
Data premiery | 2021-05-17 |
Oprawa | broszurowa |
Ilość stron | 288 |
Cena detaliczna netto | 38.09 |
Cena detaliczna brutto | 39.99 |
Format | 248x178x24 mm |