Brak produktów

Wartość produktów: 0,00 zł
Realizuj zamówienie

Produkt dodany do koszyka!

Ilość:
Razem:

Produktów w koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.

Wartość koszyka:
Kuchnia i wino. O sztuce dobierania win do potraw Zobacz większe

Kuchnia i wino. O sztuce dobierania win do potraw

Autor:  Wojciech Giebuta
Wydawca: Wydawnictwo Czas Wina



Kliknij i napisz własną opinię >>

64,16 zł


OPŁACONE DO 14:00 ZAMÓWIENIE Z TYM PRODUKTEM WYŚLEMY DO 72 GODZIN.

Przewodnik po świecie dobrej kuchni, jak i dobrych win. Autor, przytaczając setki przykładów udanych zestawień udowadnia, że mariaż wina z jedzeniem wnosi do naszego życia zupełnie nową jakość. Menu z winami dobranymi do 25 tematycznych kolacji i jednego śniadania tworzą praktyczny zbiór gotowych do użycia pomysłów na idealne przyjęcie, romantyczną randkę albo rodzinny obiad oczywiście z winem. Do każdego dania autor proponuje jedno lub więcej rodzajów win a swoje wybory szczegółowo uzasadnia, dzieląc się z czytelnikami wiedzą opartą na ponad dwudziestoletnim doświadczeniu w układaniu idealnych menu. Dlaczego słone sery lubią słodkie tokaje a taniczne cabernety steki? Jak używać przypraw, by dostosować danie do wina? Czym należy popijać jajko, śledzia i czekoladę? Wiele praktycznych wskazówek i porad, inspirujące opowieści kulinarne z całego świata i najlepsze wina dostępne na polskim rynku do wyboru.

AutorWojciech Giebuta
ISBN9788363908317
Rok wydaniaRok wydania: 2020, oprawa: twarda
WydawnictwoWydawnictwo Czas Wina
Oprawatwarda
Ilość stron160
Cena detaliczna netto64.76
Cena detaliczna brutto68.00
Format235x185x10 mm

Napisz recenzję

Kuchnia i wino. O sztuce dobierania win do potraw

Kuchnia i wino. O sztuce dobierania win do potraw