Brak produktów

Wartość produktów: 0,00 zł
Realizuj zamówienie

Produkt dodany do koszyka!

Ilość:
Razem:

Produktów w koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.

Wartość koszyka:
Sztukamięs ze szlachtuza Zobacz większe

Sztukamięs ze szlachtuza

Autor:  Magdalena Kasprzyk-Chevriaux
Wydawca: Czarne



Kliknij i napisz własną opinię >>

32,06 zł


OPŁACONE DO 14:00 ZAMÓWIENIE Z TYM PRODUKTEM WYŚLEMY DO 72 GODZIN.

Po raz pierwszy w historii łatwy dostęp do mięsa ma każdy Polak. Jeszcze wiek temu nasi przodkowie mogli tylko o tym pomarzyć, dziś jednak żyjemy w erze przesytu i hodowli przemysłowych. Pytanie o zasadność jedzenia mięsa nigdy nie było bardziej aktualne. Jedni twierdzą, że jest ono pass, inni uważają, że to nasza polska tradycja. Jak jest naprawdę?
Ta książka powstała, ponieważ wierzę, że jako obywatele świata powinniśmy znać naszą historię. Zanim więc sięgniecie po smażoną pierś brojlera lub grillowaną karkówkę z tucznika, poznajcie prawdziwą historię polskiego mięsa i odkryjcie dawny świat polskiej kuchni, w której pekefleisz, pierśnik czy kapłon królowały nie tylko od święta.

AutorMagdalena Kasprzyk-Chevriaux
ISBN9788381912709
Rok wydaniaRok wydania: 2021, oprawa: twarda
WydawnictwoCzarne
Data premiery2021-07-21
Oprawatwarda
Ilość stron328
Cena detaliczna netto47.52
Cena detaliczna brutto49.90
Format215x133 mm

Napisz recenzję

Sztukamięs ze szlachtuza

Sztukamięs ze szlachtuza